La JSC promouen una campanya perquè els joves coneguin els seus drets en l'oci nocturn


  • Comparteix:

La secció local de la Joventut Socialista de Catalunya promourà una campanya de defensa dels drets dels joves en l'oci nocturn que pretén que el jovent conegui les condicions d'accés als locals d'oci i pugui defensar-se en cas de tractes discriminatoris. A més, des de la JSC també volen reforçar el coneixement entre la ciutadania de l'Oficina d'Informació al Consumidor.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Sant Cugat ha presentat la campanya 'A la nit igual que al dia, defensa els teus drets' que pretén ser una eina perquè els més joves tinguin clar quins són els seus drets durant l'oci nocturn. Aquesta iniciativa vol contribuir a denunciar actuacions arbitràries per part d'alguns propietaris de locals, com pot ser la prohibició d'entrada sense cap motiu, i recordar que aquestes pràctiques són denunciables. Així ho ha explicat el primer secretari de la Joventut Socialista de Sant Cugat, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

Presentem aquesta campanya perquè pensem que els joves no només tenen obligacions en l'oci nocturn sinó que també gaudeixen d'alguns drets que sovint no són reconeguts. Això provoca que davant la prohibició d'entrada, molts joves no poden gaudir d'una nit de diversió i això s'ha de denunciar.


En aquest sentit, les joventuts socialistes han incidit especialment en el dret d'admissió als locals, a la llicència que han de tenir els porters per desenvolupar la seva ocupació i en el full de reclamacions que ha de tenir tot establiment. Tots aquests punts es podran trobar en els tríptics que es repartiran en diferents punts d'informació de la ciutat, així com en diversos establiments d'oci de la ciutat.

D'altra banda, la regidora socialista i secretària de relacions institucionals de la JSC, Aintzane Conesa, ha denunciat el poc coneixement que té la ciutadania de serveis tan importants com l'Oficina d'Informació al Consumidor o DonaInformació. La JSC també es planteja com un dels seus objectius apropar aquests serveis als santcugatencs. Aintzane Conesa.

Aintzane Conesa

Veiem que els serveis d'informació al ciutadà no són prou coneguts tot i que hi ha molt bons professionals.


Des de la JSC pensen que és important donar un nou impuls a aquests serveis perquè arribin a més gent i puguin, entre d'altres, donar servei també als joves, perquè aquests coneguin els seus drets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.