Unió de Joves es presenta a Sant Cugat amb un cicle de conferències que obrirà Duran i Lleida

Les xerrades, organitzades conjuntament amb UDC, seran restringides i només s'hi podrà assistir amb invitació

Política

Publicat el 1/feb/06 per Ester Castanyer

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida serà, el dia 10 d'aquest mes, l'encarregat d'inaugurar el 'Cercle de Conferències' que organitzen conjuntament les seccions locals d'UDC i d'Unió de Joves. Aquesta iniciativa servirà també com a presentació oficial de la branca juvenil d'aquest formació, que a Sant Cugat compta amb una quinzena de membres.

Després de més d'un any de feina interna, la secció local d'Unió de Joves, integrada per una quinzena de persones, vol donar-se a conèixer a la societat santcugatenca i ho fa amb un cicle de conferències que organitzen conjuntament amb UDC.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és convidar a primeres espases del panorama polític o d'altres àmbits per parlar de diversos temes. Segons Xavier Amador, membre de l'executiva d'UDC a Sant Cugat, es tracta d'implicar els joves i acostar-los als polítics a través de qüestions que puguin ser del seu interès.

Xavier Amador

Es coorganitza entre UDC i Unió de Joves i inicialment tenim previst que cada 2 o 3 mesos convidem un primera espasa i intentarem que no ens parli només de política sinó que el que volem és incentivar els joves

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Precisament, els ponents d'aquestes xerrades els escolliran des d'Unió de Joves, en funció dels seus interessos personals i professionals. Així ho ha explicat el president d'Unió de Joves a Sant Cugat, Albert Perona.

Albert Perona


Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cal remarcar però que les xerrades, que es faran al Cafè Belgrado, seran restringides i només s'hi podrà assistir amb invitació. La voluntat és que hi hagi un màxim de 30 o 35 persones cada vegada.

D'altra banda, i aprofitant la presència de Duran i Lleida en aquesta primera xerrada, la federació local de CiU ha organitzat un acte pel mateix dia 10 i que servirà per explicar la postura de CiU en relació a l'Estatut i també les negociacions que s'han dut a terme amb l'executiu espanyol.