Recoder envia una carta a la ministra de Foment reclamant de nou millores en el servei de Correus


  • Comparteix:

L'alcalde diu que és una mesura 'desesperada' i reclama al govern espanyol que es posi mans a l'obra d'una vegada per totes

L'alcalde diu que és una mesura 'desesperada' i reclama al govern espanyol que es posi mans a l'obra d'una vegada per totes

L'alcalde ha enviat una carta a la ministra de Foment denunciant el mal funcionament de Correus a Sant Cugat. Després d'haver traslladat la queixa en reiterades ocasions als màxims responsables estatals i nacionals de l'ens postal i d'haver denunciat públicament la situació, Lluís Recoder ha pres aquesta decisió com un 'recurs desesperat' davant la persistència dels problemes en el servei a la nostra ciutat.

A través d'una carta dirigida a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, l'alcalde demana que se solucionin d'una vegada per totes les deficiències que presenta el servei postal a Sant Cugat des de fa molts mesos.

Tot i que Correus ha reformat recentment la seva oficina d'atenció al públic, situada a la Rambla de Can Mora, l'alcalde s'ha tornat a queixar per enèsima vegada dels retards en l'arribada de les cartes als domicilis santcugatencs. Una queixa que Recoder ja havia fet arribar anteriorment als responsables de Correus, tant a nivell estatal com nacional i local, així com a representants sindicals de l'ens postal, sense haver obtingut resultats en forma de millores en el servei.

Lluís Recoder

És un pas més en una cursa en la que em sento impotent. Si ara envio una carta a la ministra, si vaig fer una carta als mitjans, si em vaig reunir amb el delegat de Correus a Catalunya i amb els sindicats és perquè hi ha un problema que Correus no resol.


Després de totes aquestes gestions, Lluís Recoder explica que la carta a la ministra de Foment és una mesura 'desesperada', però afegeix que si Magdalena Álvarez no soluciona el problema recorrerà al màxim responsable d'aquest servei estatal, el president del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero.

Lluís Recoder

Si Magdalena Álvarez no ho soluciona, m'adreçaré al màxim responsable, Rodríguez Zapatero. Correus és un servei públic estatal. El govern espanyol té l'obligació de garantir que els santcugatencs el reben amb qualitat.


Recoder demana que el govern espanyol passi de les 'bones paraules' als fets i destini més recursos i efectius per prestar un servei postal adequat a Sant Cugat. Paral·lelament, l'alcalde anima la ciutadania a presentar queixes a Correus i fins i tot al Síndic de Greuges denunciant el mal funcionament del servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.