L'alcalde celebra que la Generalitat coincideixi amb l'Ajuntament en l'oposició al Vial de Cornisa


  • Comparteix:

Recoder recorda que Sant Cugat ja ha presentat una al·legació contra aquesta infraestructura

Recoder recorda que Sant Cugat ja ha presentat una al·legació contra aquesta infraestructura

L'alcalde ha rebut amb satisfacció l'anunci del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que ha descartat la construcció del polèmic Vial de Cornisa si els municipis afectats no el volen. Lluís Recoder ha celebrat que la Generalitat avanci en la mateixa línia que l'Ajuntament de Sant Cugat, que des de fa tres anys es mostra contrari a aquesta infraestructura per considerar-la innecessària i agressiva per Collserola.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, ha anunciat aquesta setmana que el govern català no té la intenció de construir el Vial de Cornisa, una via prevista al Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya i al PGM del 1976 i que travessaria de forma longitudinal una part de Collserola, afectant el sector de la Torre Negra.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per aquest posicionament i ha recordat que l'Ajuntament de Sant Cugat va presentar el mes passat una al·legació al Pla d'Infraestructures del Transport que demanava, precisament, la supressió del Vial de Cornisa. L'alcalde també remarca que des de fa tres o quatre anys el consistori santcugatenc manté una postura contrària a aquest projecte per ser 'innecessari' i 'agressiu per Collserola'.

Lluís Recoder

Nosaltres ja hem presentat la nostra al·legació, que coincideix amb la posició que vam marcar fa 3 o 4 anys. El Vial de Cornisa s'ha de desprogramar, és un atemptat a Collserola que no ens podem permetre i no és necessari.


L'alcalde ha explicat també que la postura contrària al Vial de Cornisa que manté l'Ajuntament de Sant Cugat ja era coneguda per la Generalitat. El propi Recoder, acompanyat de la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, i del tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, li van exposar la seva postura al secretari general de Mobilitat del govern català en una reunió recent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.