Sis entitats se sumen a una plataforma que defensa el dret de Catalunya a decidir el seu futur


  • Comparteix:

Sis entitats santcugatenques s'adhereixen a la plataforma 'Pel dret de decidir'. La iniciativa defensa que Catalunya té dret a decidir el seu futur sense interferències d'altres territoris. La plataforma ha convocat una manifestació el dissabte 18 de febrer a Barcelona sota el lema 'Som una nació i tenim el dret de decidir'.

ERC, les JERC, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), Revolta Global, El Trabuc i Castellers de Sant Cugat són les entitats locals que s'han adherit a la plataforma 'Pel dret de decidir'. La iniciativa té com a objectiu defensar que 'Catalunya té el dret de decidir sobre el seu futur sense interferències'.

L'escriptor Víctor Alexandre ha llegit el manifest de la plataforma a la presentació a Sant Cugat.

Víctor Alexandre

Perquè som una nació i defensem la nostra identitat com qualsevol poble, hem de tenir el dret de decidir el nostre futur.


Per aquest motiu, la plataforma ha convocat una manifestació el dissabte 18 de febrer a Barcelona sota el lema 'Som una nació i tenim el dret de decidir'. La marxa sortirà de la plaça Espanya i acabarà a la plaça Catalunya. El manifest insta els catalans a participar en la marxa.

Víctor Alexandre

Cal exercir aquest dret perquè les polítiques que es duen a terme estiguin d'acord amb les apsiracions de Catalunya.


La plataforma, a la qual s'han sumat més de 300 associacions catalanes, recull adhesions personals al correu: adhesions@tenimeldretdedecidir.org. L'organització de la manifestació posa a disposició dels assistents un servei d'autobusos gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.