ICV-EA considera 'greu' que l'alcalde acusi la Generalitat de discriminar Sant Cugat


  • Comparteix:

Els ecosocialistes demanen a Recoder que concreti l'acusació

Els ecosocialistes demanen a Recoder que concreti l'acusació

ICV-EA qualifica de 'greus' i 'impròpies' les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, segons les quals el govern de la Generalitat discrimina l'Ajuntament de Sant Cugat. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, critica que l'alcalde mantingui una postura perjudicial per a la cohesió política a la ciutat i li ha demanat que fugi de generalismes i concreti les acusacions, si realment les manté.

El grup municipal d'ICV-EA ha mostrat la seva sorpresa davant la denúncia de 'tracte discriminatori' per part d'algunes conselleries del govern català feta per l'alcalde. Lluís Recoder ha formulat aquestes acusacions en el transcurs d'una reunió, aquesta setmana, amb el president de la Generaliat, Pasqual Maragall.

Per als ecosocialistes és de 'molt mal gust' que l'alcalde, com a representant màxim de la ciutat, formuli acusacions 'abstractes i genèriques' contra un govern que és de tots. El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, ha posat en dubte que el govern català doni suport als projectes en funció del color polític. Per aquest motiu, Boix ha demanat a l'alcalde que concreti les seves acusacions amb 'noms i cognoms' i ha recordat que en qualsevol cas seria un problema de tota la ciutat.

Xavier Boix

Fer acusacions així fa molt mal a la ciutat, a la convivència política i a la cohesió entre partits. No es poden fer acusacions abstractes com ha fet l'alcalde.


Boix ha explicat que després de 23 anys de govern de CiU, la Generalitat és ara més municipalista que mai i ha exhortat l'equip de govern de la ciutat a participar i col.laborar més en les polítiques que el govern català promou per donar suport als municipis, com per exemple la promoció d'habitatge públic o la construcció d'escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.