El PSC, satisfet amb la voluntat de la Generalitat de no tirar endavant el Vial de Cornisa


  • Comparteix:

El PSC s'ha felicitat per la voluntat del govern de la Generalitat de no construir el Vial de Cornisa. Els socialistes asseguren que sempre han considerat que aquesta via suposaria un greu impacte ecològic i paisatgístic a Collserola i celebren que el govern hagi atès les reclamacions dels ajuntaments afectats.

El grup municipal socialista ha expressat la seva satisfacció per la decisió del govern català de 'desprogramar definitivament' la construcció del Vial de Cornisa prevista al Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya.

L'obra uniria la nostra ciutat amb Molins de Rei per Collserola a través de la riera de Vallvidrera i suposaria, segons els socialistes, un impacte ecològic i paisatgístic molt negatiu en l'àrea de Collserola.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, considera que aquesta decisió és el resultat d'un govern de proximitat i que dialoga amb els ajuntaments. Escoltem Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Estem satisfets de la valentia del govern de la Generalitat. Aquesta decisió il.lustra una forma de governar des de la proximitat.


Recordem que l'Ajuntament de Sant Cugat s'ha pronunciat en diverses ocasions en contra d'aquest projecte, i que el passat mes de febrer va aprovar per ple un plec d'al·legacions al Pla d'Infraestructures que recollia aquesta oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.