El PSC respon a Recoder que la Generalitat atorga ara les inversions de forma objectiva

Segons el PSC, l'alcalde pretén amagar 'les inconsistències del govern local'

Política

Publicat el 11/feb/06 per Josep Gimeno

El PSC lamenta que l'alcalde acusi la Generalitat de dispensar un 'tracte discriminatori' a Sant Cugat. Els socialistes responen a Recoder que el govern català adjudica subvencions i inversions de forma objectiva a diferència d'anteriors executius. Segons el PSC, les declaracions de l'alcalde pretenen amagar 'les inconsistències del govern local'.

Els PSC considera que les acusacions de Recoder són partidistes i neguen inversions del govern evidents. Segons els socialistes, les declaracions de l'alcalde intenten carregar responsabilitats a la Generalitat per ocultar 'les inconsistències' de l'equip de govern local.

Els socialistes subratllen que la Generaliat ara aplica criteris objectius per adjudicar inversions i subvencions, a diferència de les decisions que prenien els anteriors governs de CiU. Segons el PSC, les reformes de l'estació de Mira-sol, la futura construcció de la parada de Vullpalleres i la millora dels accessos de la C-1413, entre d'altres accions, demostren el suport del govern català a Sant Cugat.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, demana a ERC, que forma part dels governs local i nacional, un pronunciament sobre les declaracions de Recoder.

Ferran Villaseñor

El PSC vol saber si ERC comparteix les acusacions de l'alcalde Recoder sobre les inversions de la Generalitat a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Villaseñor també ha destacat que Sant Cugat ha tret profit del suport que l'actual govern de Catalunya dóna a l'ensenyament públic.