Recoder reitera que alguns departaments concrets de la Generalitat 'discriminen' Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde afirma que en cap cas és una crítica al govern català sinó cap a algunes àrees molt focalitzades

L'alcalde afirma que en cap cas és una crítica al govern català sinó cap a algunes àrees molt focalitzades

L'alcalde ha reiterat que sent 'discriminat' per alguns departaments de la Generalitat, assegurant però que en cap cas és una crítica cap al govern català sinó cap a alguns departaments molt focalitzats. Lluís Recoder ha afegit que el seu deure com a alcalde és defensar els interessos de la ciutat i que per això ha manifestat aquesta preocupació al president Maragall i a alguns consellers amb l'esperança de poder-ho resoldre. Recoder ha sortit així al pas de les crítiques de PSC i ICV-EA, que han titllat la denúncia de l'alcalde d''impròpia' i 'partidista'.

Lluís Recoder ha tornat a afirmar, com fa uns dies, que sent 'discriminat' per alguns departaments de la Generalitat, que des del seu punt de vista no valoren els projectes per les seves característiques tècniques sinó per criteris polítics, en funció de qui els presenta.

L'alcalde ha remarcat però, que això en cap cas és una crítica cap al govern català sinó un sentiment de 'decepció' cap a algunes actuacions d'alguns departaments molt focalitzats.

Lluís Recoder

La meva crítica en cap és contra el govern de la Generalitat, és una decepció cap al comportament que alguns departaments del govern estan tenint amb nosaltres, i alguns departaments molt focalitzats.


Davant les crítiques que ja han generat aquestes declaracions entre les seccions locals de PSC i ICV-EA, que les consideren 'partidistes', 'inconsistents' i poc concretes', Recoder ha assegurat que 'quan sigui necessari' ja farà més explícita la seva denúncia, però que de moment l'ha volgut expressar personalment al president Maragall i a un parell de consellers amb l'esperança que aquesta situació pugui resoldre's.

Lluís Recoder

En el moment en que sigui necessari ja faré més explícita la meva denúncia. De moment li he expressat personalment al president i a dos consellers, amb l'esperança que la meva queixa personal serveixi per corregir la situació


L'alcalde ha afegit que el seu deure és vetllar pels interessos de la ciutat i dels ciutadans, i que, per tant, si aquesta qüestió no es resol per la via del diàleg, la denunciarà públicament tantes vegades com faci falta perquè considera que va en contra dels interessos de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.