Les JERC reclamen que l'Ajuntament doni el mateix suport 'impputats' que als implicats pel sector Can Mates


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat reclamen 'coherència' a CiU i demanen que es doni el mateix suport als 'impputats' per les pintades a la seu del PP que el que s'ha donat a l'exalcalde Aymerich i als treballadors de l'Ajuntament relacionats amb unes presumptes irregularitats urbanístiques al sector de Can Mates. Les joventuts republicanes creuen que tots dos casos són molt semblants i reclamen que el consistori dispensi el mateix tracte als implicats.

Les JERC de Sant Cugat han reclamat a CiU que doni el mateix tracte de suport al col·lectiu 'impputats', processats per les pintades a la seu del PP l'any 2003, que el que ha donat l'Ajuntament a l'exalcalde Joan Aymerich, exresponsables polítics i sis funcionaris de l'Ajuntament imputats en una presumpta irregularitats urbanística al sector de Can Mates.

Des de les joventuts republicanes consideren que es tracta de dos casos molt similars i per aquest motiu consideren de justícia reclamar el mateix suport institucional. Així ho ha dit el portaveu de les JERC, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Creiem que són dos casos bastant semblants, amb santcugatencs imputats i coneguts de tothom, i creiem que és de justícia reclamar el mateix tracte per tothom, ni que sigui moralment des de l'Ajuntament.


Des de la secció local de les JERC consideren que seria important que el jutge que porta el cas dels 'impputats' vegi que hi ha un suport institucional envers aquest col·lectiu. En aquest sentit, les joventuts republicanes es mostrarien satisfetes si des de l'administració es donés el mateix tractament a tots els casos, siguin de la ideologia que siguin.

Amb tot, les JERC de Sant Cugat han remarcat que no estan en contra del fet que l'Ajuntament doni suport als treballadors municipals, malgrat que no entenen la diferència de tracte. Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

He de deixar clar que no estem en contra de que l'ajuntament doni suport als treballadors. Com a membres del consistori, evidentment han de rebre el suport de l'administració però no entenem perquè uns si i uns altres no.


Recordem que fa unes setmanes, els vots de CiU i PP van rebutjar una moció presentada al ple municipal per donar suport al col·lectiu 'Impputats'. Des del grup municipal de CiU es va rebutjar la proposta, adduint que una moció de suport podria ser contraproduent per als propis 'impputats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.