L'alcalde es mostra prudent per les millores anunciades per Correus i diu que arriben tard


  • Comparteix:

Recoder està a l'espera de comprovar que les mesures de l'ens postal s'implementin

Recoder està a l'espera de comprovar que les mesures de l'ens postal s'implementin

L'alcalde s'ha mostrat prudent davant l'ampliació de plantilla anunciada per Correus a Sant Cugat. Lluís Recoder s'ha felicitat per la decisió però ha afegit que arriba 'molt tard' i que cal esperar per veure si la implementació d'aquestes mesures serveix per corregir les deficiències del servei postal a la nostra ciutat.

L'alcalde diu que està satisfet per les mesures anunciades, però prefereix mostrar-se prudent a l'espera de veure com s'implementen i si serveixen per resoldre les deficiències que arrossega el servei postal a la nostra ciutat. Recoder espera que l'augment de plantilla i de mitjans mòbils anunciat per l'ens postal permeti que Correus presti un servei de qualitat a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Vull veure si quan s'implementin les mesures s'obtenen els resultats desitjats, que són que Sant Cugat tingui el servei postal que es mereix. Voldria que pasessin de les paraules als fets.


A més, l'alcalde considera que les mesures arriben 'massa tard', tenint en compte que tant ell mateix com molts usuaris i els propis treballadors de Correus a Sant Cugat han denunciat la situació en reiterades ocasions. Recoder lamenta que l'empresa pública estatal hagi reaccionat amb tant retard a les demandes de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Les mesures arriben molt tard. Les denúncies ciutadanes i meves són molt antigues. Ara Correus diu que no tenen prou gent. Això ja ho sabem nosaltres i els sindicats. La reacció és molt tardana.


Recoder reconeix, tot i així,que Correus ha fet inversions importants a Sant Cugat en els últims anys, especialment la compra de l'edifici de la Rambla de Can Mora, la construcció de l'edifici d'Ildefons Cerdà o la instauració de nous codis postals. Sobre aquest tema, l'alcalde ha recordat que si els nous codis no funcionen és perquè no s'han comunicat als usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.