Berta Rodríguez diu, com Rajoy, que es pretén relegar l'espanyol a l'àmbit privat


  • Comparteix:

Rodríguez assegura que recullen signatures de votants de CiU i el PSC

Rodríguez assegura que recullen signatures de votants de CiU i el PSC

La portaveu del PP de Sant Cugat assegura que a Catalunya es pretén relegar l'espanyol a l'àmbit privat. Les declaracions de Berta Rodríguez coincideixen amb les paraules del president del PP, Mariano Rajoy, que ha equiparat la situació de l'espanyol a Catalunya a la que patia el català amb la repressió franquista. D'altra banda, els populars afirmen haver recollit signatures en contra de l'Estatut de votants de CiU i el PSC .

Rodríguez ha assegurat que a Catalunya es pretén relegar l'espanyol a l'àmbit privat. La portaveu ha posat l'Ajuntament de Sant Cugat com a exemple de discriminació lingüística, ja que, segons la popular, només es faciliten documents en català. Escoltem Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

No es pot excloure el castellà de la vida oficial. Abans va ser igual, però a l'inrevés: es va excloure el català de la vida oficial.


D'altra banda, Rodríguez ha explicat que la secció local ha recollit prop de 900 signatures en contra del projecte d'Estatut de Catalunya. Segons els populars, entre el 10 i el 15% d'aquestes firmes són de votants de CiU i PSC descontents amb el text estatutari.

Berta Rodríguez

No només votants del PSC, sinó que també votants de CiU descontents amb el text han vingut a donar-nos la seva signatura.


Les Noves Generacions, branca juvenil del PP, ha instal·lat aquests dies a Sant Cugat taules per recollir signatures en contra del projecte estatutari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.