Recoder lamenta que el PSC aprofiti el 'cas Boeringher', que encara no ha estat jutjat, per treure partit polític


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que l'Ajuntament sempre ha col·laborat amb la justícia i que continuarà fent-ho

L'alcalde assegura que l'Ajuntament sempre ha col·laborat amb la justícia i que continuarà fent-ho

L'alcalde de Sant Cugat assegura que l'Ajuntament ha col·laborat amb la justícia sempre que ha estat necessari i que continuarà fent-ho mentre faci falta. Lluís Recoder respon així a la demanda del PSC, que ha sol·licitat a l'equip de govern que col·labori al màxim amb el jutjat que porta el 'cas Boeringher'. L'alcalde ha lamentat que s'utilitzi un cas que encara no ha estat jutjat per treure partit polític.

Lluís Recoder ha sortit així al pas de les declaracions del portaveu socialista, que ha demanat a l'equip de govern que sigui transparent i col·labori al màxim amb la justícia després que la interlocutòria judicial sobre les possibles irregularitats urbanístiques al sector de Can Matas remarqui la poca col·laboració de l'Ajuntament.

L'alcalde ha assegurat que el consistori ha col·laborat sempre amb la justícia i que ho continuarà fent sempre que sigui necessari, ja que aquesta és la seva obligació. Lluís Recoder ha afegit que dels temes que afecten l'administració de justícia val més no parlar-ne i que el que cal fer és deixar que els jutges facin la seva feina i acatar la seva resolució. En aquest sentit, Recoder ha lamentat que s'intenti 'treure partit polític' d'un tema que encara no ha estat jutjat.

Lluís Recoder

Jo penso que els temes que afecten l'administració de justícia val més no parlar-ne i el que cal fer és acatar les seves resolucions. I el que no està bé és intentar treure partit polític d'un tema que encara no s'ha jutjat


Recoder ha volgut recordar també que del tema 'Boeringher' ja hi ha unes quantes sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que, fins el moment, han donat la raó a l'Ajuntament.

Lluís Recoder

D'aquest tema de Boeringher de moment si que hi ha sentències fermes del TSJC que donen la raó a l'Ajuntament. Hi ha una reparcel·lació que ens va dir que havíem de corregir i ho vam fer. Nosaltres hem acatat i acatarem el que diguin les resolucions judicials


Pel que fa a la demanda del PSC que es faci una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus per informar sobre aquest tema, l'alcalde ha assegurat que això es farà quan hi hagi tota la informació necessària. Recoder ha afegit però que, de moment, ja ha explicat tot allò que saben fins ara als portaveus que li han sol·licitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.