El Pla Local de Joventut recull 140 accions dirigides als joves del municipi

Política

Publicat el 20/feb/06 per Josep Gimeno

El ple municipal ha aprovat per unanimitat el Pla Local de Joventut. Les forces polítiques i la comissió que ha elaborat el document han mostrat la seva satisfacció pel text definitiu del pla. El pla recull 52 objectius i 140 accions que hauran de portar a terme les diverses àrees de l'equip de govern.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha mostrat la seva satisfacció perquè el pla reculli polítiques que superin les activitats d'oci de cap de setmana. Ramon ha subratllat que en el document també es contemplen polítiques d'habitatge, treball i salut, entre d'altres àmbits que afecten el jovent.

El tinent d'alcalde també ha valorat positivament el procés d'elaboració del pla. Ramon ha destacat que el procés s'ha caracteritzat per la participació, la descentralització i la transversalitat per implicar totes les àrees de l'equip de govern.

Toni Ramon ha explicat que la comissió elaboradora treballa ara per definir les tasques de seguiment de l'aplicació del pla.

Toni Ramon

Se'ns presenta un repte que afrontem amb molta il·lusió. Ara, la comissió passarà a fer el seguiment de com s'apliquen les mesures del pla.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els partits de l'oposició s'han mostrat satisfets pel resultat aconseguit amb aquest document i han subratllat la utilitat d'haver impulsat un procés d'elaboració participatiu. Les formacions també han felicitat el tinent d'alcalde i els participants en la comissió d'elaboració del pla.

En nom de la comissió impulsora del projecte, Aaron Ejea ha subratllat que ara cal portar a terme totes aquelles accions que contempla el pla.

Aaron Ejea

Un cop aprovat el pla, cal tirar endavant les accions d'aquest treball. La comissió ara farà el seguiment de la seva aplicació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat la importància de disposar d'aquest pla en la ciutat més jove de Catalunya. Recoder ha afirmat que ara és responsabilitat de l'equip de govern aplicar les mesures que contempla el document.