L'EMD de Valldoreix avalarà avui el trasllat de l'habitatge protegit fora de Can Monmany

Política

Publicat el 31/gen/08 per Miquel Herrada

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ratificarà aquest dijous la proposta per reubicar l'habitatge protegit de Can Monmany en altres zones de Valldoreix. En la sessió, molt marcada pels temes urbanístics, també s'aprovarà canviar la periodicitat de les juntes de veïns i les audiències públiques per convertir-les en bimensuals.

El canvi d'ubicació de l'habitatge protegit previst a Can Monmany, que ara es proposa construir a altres zones com l'estació i la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, centrarà bona part de la sessió d'aquest dijous. En concret, es donarà compte de dos decrets de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que informen favorablement l'operació de requalificació de la finca de Can Monmany -aprovada al ple de Sant Cugat- i la reubicació del sostre previst per a pisos públics.

La primera junta de veïns de l'any també abordarà nombrosos temes urbanístics. Està previst, per exemple, que es ratifiquin dos decrets de la presidència que declaren l'EMD com a administració sense competència en dues expropiacions de zones verdes.

La sessió també servirà per modificar la periodicitat de les juntes de veïns i les audiències públiques, que a partir d'ara es faran cada dos mesos i no mensualment. També es reajustaran les retribucions i indemnitzacions dels vocals de l'EMD per assistir als 'òrgans col·legiats'.