El PSC veu amb bons ulls l'agermanament amb Montellano


  • Comparteix:

La secció local del PSC veu amb bons ulls la possibilitat d'agermanament entre Sant Cugat i la població andalusa de Montellano. El portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, reconeix que la iniciativa correspon a l'equip de govern i l'alcalde, però assegura que el seu partit col·laborarà en l'establiment de lligams entre les dues poblacions.

Gausa ha fet aquestes declaracions després de visitar la localitat sevillana de Montellano, acompanyat de la regidora Aintzane Conesa. La comitiva santcugatenca s'ha entrevistat amb l'alcalde, Paco Salazar, i el regidor Curro Gil.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, veu amb bons ulls el possible agermanament amb Montellano. Tot i que reconeix que la iniciativa principal correspon a l'equip de govern i l'alcalde, Gausa assegura que el seu partit ajudarà a establir lligams entre les dues poblacions.

Salvador Gausa

Veiem amb bons ulls l'agermanament, tot i que no correspon a l'oposició portar la iniciativa sinó a l'equip de govern i a l'alcalde.


Gausa ha visitat Montellano coincidint amb un viatge a Sevilla, on ha participat a la Convenció Municipal del PSOE. La trobada ha servit per presentar a regidors socialistes la futura reforma de l'administració local que impulsarà el govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.