ICV-EUiA presentarà una moció per modificar la llei de l'avortament


  • Comparteix:

ICV-EUiA presentarà una moció en el proper ple municipal per reclamar una modificació de la llei de l'avortament. Els ecosocialistes consideren que les dones han de poder decidir lliurement si volen avortar sense cap tipus de restricció que no sigui mèdica. A més, ICV-EUiA considera que l'operació hauria d'estar inclosa dins la seguretat social.

Arran del tancament de diverses clíniques dedicades presumptament a avortaments il·legals, ICV-EUiA ha decidit presentar al ple municipal del proper dilluns una moció per defensar el dret de les dones a avortar lliurement.

Escoltem la regidora i presidenta d'ICV-EUiA, Assun Reyes.

Assun Reyes

És una moció que afecta molt directament els ciutadans de Sant Cugat. Ens hem de posicionar i mullar respecte aquesta llei.


A més, la candidata número dos d'ICV-EUiA a les llistes per Barcelona, Núria Buenaventura, ha criticat el PSOE per no haver fet res durant aquesta legislatura per canviar la llei.

Núria Buenaventura

El PSOE, en el seu programa electoral, va dir que reformaria la llei de l'avortament. Un cop governant, no ho ha complert.




Els ecosocialistes presentaran la moció al proper ple que tindrà lloc dilluns vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.