Les JERC organitzaran el festival Connecta el cap de setmana del 19 al 21 de maig


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat organitzaran la tercera edició del festival Connecta el cap de setmana del 19 al 21 de maig. Amb aquesta fira, les joventuts independentistes reclamen un tipus d'oci sostenible i obert a tothom. El festival inclourà concerts, esports, tertúlies i una fira d'artesania.

Segons els organitzadors, el Connecta pretén promoure una cultura catalana lliure i reivindica unes activitats de lleure sostenibles i obertes a tothom. Les JERC també es marquen com a objectiu demostrar 'la riquesa de la cultura catalana' a través de 'la vida associativa del Vallès' i consolidar el festival, tal com assegura Ramon Puigneró, portaveu de les JERC de Sant Cugat.

Ramon Puigneró

Els objectius són consolidar un festival centrat en la cultura dels Països Catalans, que sigui una referència al Vallès, i continuar amb la bona feina de l'any passat.


En l'edició d'enguany, s'ha adequat l'oferta per millorar els resultats de festivals anteriors. Per aquest motiu, el divendres 19 de maig, se celebrarà un sopar tertúlia. L'endemà, dissabte 20 de maig, s'organitzaran un campionat de futbol, una fira d'artesania i un concurs musical per a grups novells del Vallès, una de les activitats més atractives d'aquest festival segons Puigneró.

Ramon Puigneró

El més engrescador dels Connecta és el concurs de grups, tant pels conjunts novells com per conèixer la nova música que es fa al Vallès, tot plegat en el marc de referència de la cultura dels Països Catalans.


En la primera edició del Connecta, es va arribar a una assistència d'un miler de persones, mentre que en la fira de l'any passat es va superar aquesta xifra de participants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.