Les JERC feliciten Promusa per obrir expedients a propietaris que no ocupen el seu habitatge


  • Comparteix:

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) es feliciten que Promusa hagi obert quatre expedients a propietaris que no ocupen els habitatges que se'ls va adjudicar. Segons les joventuts independentistes la immobiliària municipal ha portat a terme una demanda que ja es contemplava en el Pla Jove.

Les JERC demanen que l'Ajuntament no doni cap ajut públic en quatre anys a aquelles persones que han estat expedientades per Promusa. D'aquesta manera , argumenten, s'ajudarà a reduir el frau immobiliari a la nostra ciutat. El portaveu de les JERC de Sant Cugat, Ramon Puigneró, valora el caràcter dissuassori de la mesura i la considera imprescindible per tal que els propietaris de les vivendes de protecció oficial no treguin profit de la promoció d'habitatges públics.

Ramon Puigneró

Aquests expedients són positius perquè serviran perquè la gent que vulgui cometre algun tipus de frau en relació als pisos de Promusa s'ho pensi dues vegades a l'hora de fer-ho.


Puigneró considera molt important que els pisos que es donen a la ciutadania de Sant Cugat es destinin a la gent que realment ho necessiti i els faci servir de manera efectiva. Per altra banda, el portaveu de les JERC de Sant Cugat ha remarcat el canvi en la manera de fer de Promusa durant els darrers anys, coincidint amb la presència d'ERC al Govern Municipal.

Ramon Puigneró

És evident que Promusa està fent un canvi molt important. Per una banda tenim aquests expedients, per altra el fet que a la darrera promoció molts dels pisos han estat adjudicats a joves.


Puigneró ha remarcat també el fet que la immobiliària municipal hagi portat a terme una demanda que s'havia inclòs al Pla Jove, per tal d'intentar evitar aquest tipus de fraus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.