Marc López substitueix Ferran Villaseñor com a coordinador de serveis a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Marc López ha substituït Ferran Villaseñor com a coordinador de serveis de l'EMD de Valldoreix. López, de Ciutadans pel Canvi, va ser diputat al Parlament en la passada legislatura. Villaseñor, que és el primer secretari del PSC de Sant Cugat, deixa Valldoreix per 'motius professionals' i assumeix la gerència de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

Villaseñor ha explicat que ha abandonat el seu càrrec a Valldoreix per 'motius professionals' i ha fet una valoració molt positiva de la seva etapa al front de l'administració tècnica de l'EMD, que s'ha allargat poc més de dos anys.

Ferran Villaseñor

Valoro molt positivament l'experiència de 2 anys i escaig al front de l'administració tècnica de l'EMD, tot i les dificultats econòmiques. Felicito el govern de Valldoreix per la seva capacitat de realitzar projectes com cobrar el deute històric.


Villaseñor, que és el primer secretari del PSC de Sant Cugat des de fa un any i mig, ocupa ara el càrrec de gerent a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat. El seu substitut a l'EMD, Marc López, pertany a Ciutadans pel Canvi i va ser diputat al Parlament durant la passada legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.