Recoder no vol 'rebaixes' en el nombre de Mossos d'Esquadra que vindran a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde espera que la Generalitat no 'rebaixi' el nombre de Mossos d'Esquadra que es destinaran a la comissaria de Sant Cugat. Lluís Recoder assegura que les xifres inicials fixaven en 83 la dotació corresponent a la nostra ciutat, però alerta que la Direcció General de Seguretat Ciutadana parla ara d'una setantena d'efectius.

L'alcalde assegura que el 2006 serà un any molt important per la seguretat ciutadana a Sant Cugat, amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra prevista pel mes de novembre. Lluís Recoder demana, però, que la Generalitat no 'rebaixi' els plantejaments inicials respecte al nombre d'efectius que es desplegaran a la comissaria de la nostra ciutat.

Recoder diu que en un principi s'havia parlat de 83 agents i alerta que, ara, des del departament d'Interior rebaixen la xifra fins als 70.

Lluís Recoder

Inicialment es va dir que vindrien 83 Mossos a Sant Cugat. Ara diuen que 70. Esperem que la primera xifra sigui la bona i que no entrem en una època de rebaixes. Hem passat anys de sequera i contemplem l'arribada dels Mossos amb esperança.


Recordem que l'Ajuntament ha cedit uns terrenys municipals de 1.600 metres quadrats al sector del Pont de Can Vernet per construir la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

A les comissaries de Rubí i Cerdanyola, la Generalitat preveu assignar una vuitantena d'agents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.