ICV demana a Salut que decideixi la ubicació de l'hospital sense partidismes ni localismes


  • Comparteix:

Els responsables d'ICV a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal han adreçat una carta a la consellera de Salut demanant que la decisió sobre la ubicació de l'hospital de referència per aquesta zona no respongui a lluites partidistes ni a localismes. El portaveu ecosocialista a la nostra ciutat, Xavier Boix, veu amb bons ulls els terrenys proposats per l'Ajuntament de Sant Cugat tot i que reconeix que hi ha altres possibilitats viables.

Boix considera que la decisió de la consellera Marina Geli ha de beneficiar el conjunt dels ciutadans de les tres poblacions afectades, i no cap partit o municipi en concret. El portaveu ecosocialista fa una crida a abandonar el 'joc de despropòsits' en què s'ha convertit la ubicació de l'hospital en els últims dies i a defugir els criteris partidistes i localistes. A més, Boix ha demanat a la consellera de Salut que tingui en compte l'opinió de tots els alcaldes implicats abans de prendre una decisió definitiva.

Xavier Boix

Per sobre de localismes i lluites entre partits, demanem que la consellera prengui una decisió pensant en els usuaris de les tres localitats i que els alcaldes tinguin alguna cosa a dir.


El portaveu d'ICV veu amb bons ulls els terrenys proposats per l'Ajuntament de Sant Cugat per ubicar l'hospital, situats en sòl propietat de l'Incasòl a tocar de l'estació de l'HGC i de la Renfe de Rubí. Tot i així, Boix reconeix que hi ha altres propostes viables i assegura que el terme municipal escollit no és el més important.

Xavier Boix

La proposta d'ubicació de Sant Cugat és correcta, està molt propera a Rubí i Castellbisbal. Però és de l'Incasòl, i sembla que això pot portar problemes. Però l'important és que sigui sòl públic. La ubicació propera de Rubí també és bona.


Els responsables d'ICV a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal també han mostrat la seva satisfacció pel fet que, finalment, la conselleria de Salut hagi posat fil a l'agulla per superar els dèficits sanitaris de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.