El president de Noves Generacions de Catalunya diu que ERC no hauria d'estar governant a Catalunya


  • Comparteix:

El president de Noves Generacions a Catalunya, Carlos Parry, considera que ERC 'ha après el pitjor de la màfia siciliana a l'hora de fer cobraments' i que no haurien d'estar governant a Catalunya. Parry, que és assessor del grup municipal del PP de Sant Cugat, ha fet aquestes declaracions després d'assegurar que té informació de primera mà sobre algunes persones que suposadament han perdut la feina a la Generalitat per no pagar una quota a la formació republicana.

Carlos Parry ha assegurat que 'té informacions de primera mà' sobre la polèmica sorgida arran del cas de cobraments de quotes a càrrecs de la Generalitat per part d'Esquerra Republicana. El president de Noves Generacions a Catalunya ha fet referència al cas concret d'una persona vinculada a la secretaria general de Joventut i que va ser acomiadada just després de presentar el projecte de llei de Joventut, que ella mateixa havia elaborat, suposadament per no voler pagar una quota als republicans.

Carlos Parry ha denunciat aquesta situació i ha afirmat que ERC 'ha après lo pitjor de la màfia siciliana a l'hora de fer cobraments', afegint que 'un partit com aquest no hauria d'estar governant el país'.

Carlos Parry

Jo em pregunto si a partir d'ara per treballar a la Generalitat haurem d'afiliar-nos i donar part del nostre sou o si es valorarà la formació. Crec que ERC ha après lo pitjor de la màfia siciliana a l'hora de fer cobraments i crec que un partit com aquest no hauria d'estar governant a Catalunya


Parry ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa de Noves Generacions a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.