ERC diu que les declaracions de Parry segueixen la línia 'grotesca' que acompanya les actuacions del PP


  • Comparteix:

El president local d'ERC apunta que si els populars segueixen amb aquests comentaris estudiaran empendre accions

El president local d'ERC apunta que si els populars segueixen amb aquests comentaris estudiaran empendre accions

El president d'ERC de Sant Cugat diu que no descarta la possibilitat d'emprendre mesures si el PP continua fent declaracions com les del president de les NNGG i l'assessor del PP de Sant Cugat, Carlos Parry, en què acusava els republicans d'haver après el millor de la màfia siciliana pel que fa als cobraments'. Des d'ERC afirmen però que aquestes declaracions no els sorprenen ja que segueixen 'la línia habitual' dels populars.

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixes, ha sortit al pas de les crítiques del president de Noves Generacions a Catalunya, assegurant que 'són una deriva més cap allò grotesc que acompanya les actuacions i les declaracions dels populars espanyols'.

Freixes ha explicat que no li sorprenen aquests comentaris d'una formació que 'encara es refereix al contuberni' per explicar els fets de l'11-M, i ha afegit que, si continuen fent declaracions en aquesta línia, estudiaran la possibilitat d'emprendre mesures.

Andreu Freixes

Jo penso que això està anant massa lluny i és possible que nosaltres estudiem prendre mesures perquè el que no acceptarem de cap de les maneres aquest tipus de calúmnies


El president d'ERC ha remarcat que la seva formació sempre ha tingut una postura 'transparent i pública' pel que fa al tema dels cobraments, i ha recordat que aquest partit es regeix per una carta financera a la qual es sotmeten tots els càrrecs públics, els militants i totes aquelles persones independents que han decidit col·laborar amb el projecte d'ERC com a càrrecs de confiança.

Freixes ha explicat que d'aquesta manera es garanteix el finançament del partit sense dependre d'elements externs, i ha volgut deixar molt clar que, en cap cas, no s'exigeix un cobrament a treballadors de la Generalitat, i que si s'ha comès algun error amb alguna carta, això es corregirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.