CDC acusa la presidenta de l'EMD d'acaparar tot el protagonisme i no deixar participar l'oposició


  • Comparteix:

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya acusa la presidenta de l'EMD de penjar-se totes les medalles. Així ho ha dit la vocal convergent a l'Entitat Municipal Descentralitzada, Susana Pellicer, durant la primera assemblea que aquesta formació ha celebrat a Valldoreix aquesta legislatura. Des de CDC consideren que aquests 3 anys a l'oposició han estat 'durs' ja que des del govern de l'Entitat pràcticament no se'ls ha permès participar.

CDC ha acusat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu d'acaparar tot el protagonisme en casos com els de Can Monmany o el de les línies d'alta tensió. Així ho ha dit la vocal d'aquesta formació a Valldoreix, Susana Pellicer, que ha qualificat de durs els tres anys d'oposició, assegurant que haguessin volgut participar més però que no han pogut perquè des de l'EMD no se'ls ha permès.

En aquest sentit, Pellicer ha acusat Turu d'impedir un relació més fluida i de voler 'penjar-se totes les medalles' quan, segons els nacionalistes, en molts d'aquests temes l'EMD ha tingut sort de les actuacions de l'Ajuntament o, fins i tot, dels propis veïns.

Susana Pellicer

Ens ha fet ràbia que els medalles de tot se les posi l'EMD quan no és veritat. A més, ens toca ensenyar a la gent que des de Sant Cugat es fan moltes coses, al igual que des de CDC de Valldoreix i no nmés el que surt en els mitjans propagandístics de la senyora Turu.


L'assemblea de CDC ha servit també per presentar a militants i simpatitzants el nou butlletí informatiu 'Parlem-ne Valldoreix' que edita la federació nacionalista i que pretén servir d'eina comunicació entre la federació i els valldoreixencs.

Pel que fa a les properes eleccions, la secció local de CDC resta a l'espera del que es decideixi a Sant Cugat per presentar una candidatura. Pellicer ha apuntat però que serà després de Setmana Santa quan s'iniciïn les converses més a fons i quan es parlarà de possibles aliances amb ERC.

Susana Pellicer

Ho estem parlant. L'alcaldable dependrà de si es presenta en Recoder. Pel que fa a ERC no hem iniciat converses però no creiem que es tornin a presentar amb les altres forces del tripartit.


Segons Pellicer, la intenció és recuperar l'EMD sense haver de dependre dels republicans. La vocal de la federació nacionalista ha remarcat que ella i els actuals vocals de CiU a l'EMD, Francesc Cardoner i Marc Monells, tenen i il·lusió per seguir treballant per a la seva formació i per Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.