El president murcià elogia la tasca del PP de Sant Cugat

L'alcalde ha fet entrega d'un recordatori de la ciutat al president murcià

Política

Publicat el 8/feb/03 per Esteve

El president de la comunitat autònoma de Múrcia, el popular Ramón Luis Valcárcel, s'ha mostrat convençut, en la seva visita a la ciutat, que els electors sabran reconéixer la feina feta pel Partit Popular a Sant Cugat. El president autonòmic s'ha reunit amb la junta local del PP i ha assegurat que, gràcies a la dedicació dels seus militants, les expectatives del seu partit per a les properes eleccions són molt bones.

El president autonòmic i la presidenta del PP a Barcelona, Dolors Montserrat, han participat al primer acte de la pre-campanya dels populars santcugatencs. Tots dos han lloat la feina que els regidors d'aquesta formació han fet a la ciutat, i el president murcià s'ha mostrat convençut que els resultats electorals acompanyaran aquesta bona gestió. Així ho ha dit Ramón Luis Valcárcel:

Luis Valcárcel

Les àrees on governa el PP són les que aconsegueixen més satisfacció del ciutadà, perquè aquests polítics tenen un gran compromís


Respecte a la possibilitat de pactar amb altres formacions, Valcárcel ha afirmat que la democràcia permet treballar conjuntament quan hi ha acord en els programes i, segons ha dit, això només exclou els fanatismes ideològics i l'insult.

El president de la comunitat murciana també s'ha reunit amb els membres de la Casa Regional de Múrcia i ha dinat amb ells. Valcárcel ha agraït la hospitalitat que, històricament, ha tingut Catalunya cap al seu poble:

Luis Valcárcel

Només tenim paraules d'agraïment perquè els santcugatencs van obrir els seus cors per fer que els murcians ens sentissim com a casa


La visita del president murcià ha començat amb una recepció oficial a l'Ajuntament, on ha signat al llibre d'honor i ha rebut una rosassa del Monestir de mà de l'alcalde. Lluís Recoder ha explicat a Valcárcel els fets més remarcables de la ciutat que constitueixen la seva marca de la qualitat.