El PP assegura que suprimirà la taxa de sanejament


  • Comparteix:

El Partit Popular assegura que en les properes ordenances fiscals se suprimirà la taxa de sanejament. Segons la presidenta popular, Berta Rodríguez, ara és el moment de suprimir aquest impost que qualifica d'injust.

La presidenta del PP assegura que la taxa de sanejament va ser injustament establerta i que ara, una vegada sanejats els comptes de l'Ajuntament, és hora de suprimir l'impost.

Berta Rodriguez

És una taxa que va néixer injustament tot i que era innecessària. Es va dir que es posava aquesta taxa però se suprimia l'IBI, però l'any següent va pujar l'IBI. No estem d'acord com va ser imposada.


El plantejament del PP de suprimir la taxa coincideix amb el dels grups de l'oposició, que també s'han mostrat reiteradament favorables a eliminar aquest tribut.
L'impost, establert l'any 98, s'ha anat reduint progressivament. Així, en les ordenances fiscals del 2001 es va reduir la part fixa en 10 euros, i l'any passat es va suprimir totalment el tram fix i només en va quedar la part variable, el que va suposar un estalvi pel contribuent de 27 euros.

La Federació d'Associacions de Veïns va interposar, en el seu dia, un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya demanant l'anul·lació de l'impost, però l'alt tribunal català va desestimar el recurs, donant la raó a l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.