Ciutadans pel Canvi celebrarà la convenció de la plataforma a Sant Cugat


  • Comparteix:

La secció local de CpC s'encarrega de l'organització de la jornada

La secció local de CpC s'encarrega de l'organització de la jornada

Ciutadans pel Canvi (CpC) celebrarà la seva setena convenció el dissabte 27 maig a Sant Cugat. En aquesta edició, la plataforma coalicionada amb el PSC tractarà la convivència entre generacions, amb l'entorn i entre cultures i pobles. El president de la Generalitat i de la formació socialista, Pasqual Maragall, clourà la convenció amb una intervenció al Teatre-Auditori.

El catedràtic de Ciència Política, Joan Botella, inaugurarà la convenció al Teatre-Auditori amb una conferència titulada 'La convivència a debat'. Posteriorment, l'activitat es traslladarà al Club Muntanyenc, on els participants es dividiran en tres comissions que tractaran convivència entre generacions, amb l'entorn i entre cultures i pobles. Entre els conferenciants a les comissions, es troben l'escriptora Gemma Lienas, l'arquitecte David Mackay i el politòleg Ferran Requejo.

El diputat al Parlament i portaveu de CpC, Àlex Masllorens, explica per què han escollit la convivència com a eix central de la convenció.

Àlex Masllorens

Entenem que la convivència reclama una atenció especial des de l'àmbit polític i la ciutadania.


Havent dinat, els participants decidiran en una sessió plenària al Teatre-Auditori quines propostes es traslladen a les institucions competents en cada cas. El president de la Generalitat i del PSC, Pasqual Maragall participarà en la convenció amb una intervenció. Un espectacle de la companyia Òpera 53 posarà el punt i final a la convenció de CpC.

El regidor de CpC a Sant Cugat, Pau Calsamíglia, remarca que l'objectiu és que sigui una jornada participativa i oberta a tothom.

Pau Calsamiglia

És una convenció oberta a tothom. Volem que sigui una jornada participativa.


La plataforma CpC va néixer el 1999 per donar suport a la candidatura de Pasqual Maragall a la presidència de la Generalitat. En l'actualitat, el membre de la plataforma Josep Maria Vallès és el conseller de Justícia de l'executiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.