Ciutadans pel Canvi celebrarà la convenció de la plataforma a Sant Cugat

La secció local de CpC s'encarrega de l'organització de la jornada

Política

Publicat el 12/abr/06 per Josep Gimeno

Ciutadans pel Canvi (CpC) celebrarà la seva setena convenció el dissabte 27 maig a Sant Cugat. En aquesta edició, la plataforma coalicionada amb el PSC tractarà la convivència entre generacions, amb l'entorn i entre cultures i pobles. El president de la Generalitat i de la formació socialista, Pasqual Maragall, clourà la convenció amb una intervenció al Teatre-Auditori.

El catedràtic de Ciència Política, Joan Botella, inaugurarà la convenció al Teatre-Auditori amb una conferència titulada 'La convivència a debat'. Posteriorment, l'activitat es traslladarà al Club Muntanyenc, on els participants es dividiran en tres comissions que tractaran convivència entre generacions, amb l'entorn i entre cultures i pobles. Entre els conferenciants a les comissions, es troben l'escriptora Gemma Lienas, l'arquitecte David Mackay i el politòleg Ferran Requejo.

El diputat al Parlament i portaveu de CpC, Àlex Masllorens, explica per què han escollit la convivència com a eix central de la convenció.

Àlex Masllorens

Entenem que la convivència reclama una atenció especial des de l'àmbit polític i la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Havent dinat, els participants decidiran en una sessió plenària al Teatre-Auditori quines propostes es traslladen a les institucions competents en cada cas. El president de la Generalitat i del PSC, Pasqual Maragall participarà en la convenció amb una intervenció. Un espectacle de la companyia Òpera 53 posarà el punt i final a la convenció de CpC.

El regidor de CpC a Sant Cugat, Pau Calsamíglia, remarca que l'objectiu és que sigui una jornada participativa i oberta a tothom.

Pau Calsamiglia

És una convenció oberta a tothom. Volem que sigui una jornada participativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La plataforma CpC va néixer el 1999 per donar suport a la candidatura de Pasqual Maragall a la presidència de la Generalitat. En l'actualitat, el membre de la plataforma Josep Maria Vallès és el conseller de Justícia de l'executiu.