Salvador Gausa serà el candidat del PSC a les eleccions municipals del 2007


  • Comparteix:

Salvador Gausa serà el candidat a l'alcaldia pel PSC - Ciutadans pel Canvi, segons ha avançat el partit a través d'un comunicat. Gausa, de 43 anys i llicenciat en Història Contemporània, és el portaveu municipal socialista des del setembre passat i actualment treballa a la Diputació de Barcelona.

Aquest dilluns, els dirigents de l'executiva i del grup municipal del PSC anunciaran oficialment, en roda de premsa, que Salvador Gausa serà el candidat socialista a l'alcaldia en les properes eleccions municipals. Així ho ha fet saber el partit a través d'un comunicat.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Gausa assegura que el PSC està en disposició de fer una bona campanya electoral.

Salvador Gausa

El PSC està en disposició de fer una bona campanya electoral.


Nascut l'any 1963, Salvador Gausa és llicenciat en Història Contemporània i diplomat en funció gerencial pública per ESADE. Actualment treballa a la Diputació de Barcelona. Des de setembre de l'any passat, Gausa és el portaveu municipal del PSC, càrrec que va ocupar en substitució de Jordi Menéndez.

Gausa remarca que farà un treball en equip.

Salvador Gausa

Tinc ganes de fer un treball en grup. Tenim gent suficient per fer-ho.


Aquest dilluns, els dirigents de l'executiva del grup municipal del PSC anunciaran oficialment, en roda de premsa, que Salvador Gausa serà el candidat socialista a l'alcaldia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.