L'operació urbanística de Can Monmany es porta avui a aprovació del ple


  • Comparteix:

El ple debat avui l'aprovació del conveni urbanístic de Can Monmany, pel qual aquests terrenys passarien a ser de titularitat pública a canvi de requalificar una altra finca dels mateixos propietaris perquè hi puguin construir 27 cases. Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, hi ha consens polític sobre el benefici públic que suposaria l'operació, que permetria alliberar zona verda per legalitzar els habitatges fora d'ordenació.

El tema 'estrella' del ple d'aquest vespre serà la proposta d'aprovació del conveni urbanístic de Can Monmany i de la modificació puntual del PGM en aquest sector. Amb aquesta operació, els terrenys passarien a ser de titularitat pública a canvi d'impulsar una requalificació d'una altra finca dels mateixos propietaris perquè hi puguin construir 27 habitatges unifamiliars.

En concret, s'apostaria per requalificar 4,7 hectàrees de sòl d'equipament de la zona de Can Monmany i convertir-les en zona verda. Això permetria compensar les hectàrees de sòl forestal que ocupen actualment aquests habitatges que s'han de legalitzar. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura quer tots els grups polítics comparteixen els 'beneficis públics' d'aquesta operació.

Mercè Conesa

Tots els grups polítics veiem el benefici públic de l'operació, amb els matissos de cada formació.


El ple d'aquest vespre debatrà també una moció d'ICV-EA perquè es prohibeixi a la Policia Local utilitzar instruments de defensa personal que no formin part del seu avituallament personal. CIU i ERC presentaran una moció conjunta a favor del manteniment de Ràdio 4 i de les emissions en català de TVE. ERC proposarà que l'Ajuntament acordi defensar i promoure la cultura i la música catalanes, mentre que l'equip de govern presentarà una moció de commemoració del 75è aniversari de la proclamació de la República.

Recordem que per primera vegada el ple municipal es podrà seguir en directe per internet a través de la pàgina web www.radiosantcugat.cat, gràcies a la cobertura que en farà aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.