Puigcercós defensa exportar a Catalunya la política d'habitatge públic de Sant Cugat


  • Comparteix:

El secretari general d'ERC, Joan Puigcercós, assegura que la política de vivenda pública de Sant Cugat és un referent per a tot Catalunya. En una visita a la ciutat, Puigcercós considera que la tasca de l'empresa municipal d'habitatge Promusa és exportable a la resta del territori català.

El secretari general d'ERC creu que la política de Sant Cugat és 'efectiva' per facilitar a la població l'accés a l'habitatge. El dirigent republicà ha elogiat l'aposta de l'actual equip de govern, del qual forma part la seva formació, per construir habitatges de venda i, sobretot, de lloguer.

D'altra banda, el polític ha destacat que Promusa edifiqui habitatge arreu de tot el territori per evitar la concentració de vivenda en un sector de la localitat.

Puigcercós considera que 'el model Sant Cugat' és exportable a la resta de Catalunya.

Joan Puigcercós

L'experiència del model Sant Cugat és exportable a la resta del país.


Durant la visita a Sant Cugat, Puigcercós també ha valorat positivament la creació d'una borsa municipal d'habitatge desocupat per a lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.