Recoder es compromet amb el PSC a iniciar un diàleg en vistes a desencallar la modificació del PGM a la Floresta


  • Comparteix:

El PSC considera que que cal buscar solucions als problemes del districte un cop l'acord sobre Can Monmany obre uan nova via de resoldre el tema de les cases fora d'ordenació

El PSC considera que que cal buscar solucions als problemes del districte un cop l'acord sobre Can Monmany obre uan nova via de resoldre el tema de les cases fora d'ordenació

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha compromès amb el PSC a parlar de la modificació del PGM a la Floresta per mirar de superar les discrepàncies i trobar punts d'acord que permetin desencallar aquesta tramitació i tancar un acord que compti amb el màxim consens. Recoder ha respost així a la demanda del portaveu socialista d'obrir vies de solució a aquest tema un cop s'ha plantejat la possibilitat de resoldre el problema de les cases fora d'ordenació gràcies a l'acord sobre Can Monmany.

Coincidint amb l'aprovació del ple del conveni que ha de permetre que la finca de Can Monmany passi a ser de titularitat pública, el portaveu socialista, Salvador Gausa, ha demanat a l'alcalde que es busquin noves vies de solució per desencallar la tramitació del PGM de la Floresta sense urbanitzar Can Busquets.

Segons Gausa, un cop s'ha posat sobre la taula una nova possibilitat de resoldre el problema de les cases que van quedar fora d'ordenació amb el PGM de 1976, cal començar a buscar solucions pels altres problemes de la Floresta i per Can Busquets.

Salvador Gausa

Des del grup municipal socialista hem tingut una posició de coherència i constància en aquest tema. No creu, senyor alcalde, que arriba el temps de desbloquejar la qüestió i d'iniciar un diàleg obert, sense premises per buscar solucions per la Floresta i per Can Busquets?


La resposta a aquesta demanda no s'ha fet esperar. Lluís Recoder ha assegurat que la seva voluntat és resoldre els problemes de la Floresta com la necessitat d'equipaments, d'adequar la vialitat o de fer habitatge públic. L'alcalde ha afegit que també que també cal plantejar el tema de Can Busquets i la reivindicació de la propietat de construir-hi, apuntat que aquest procés s'ha de fer en paral·lel al projecte que s'està treballant de les zones urbanitzables no programades.

En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que accepta la proposta del PSC de parlar-ho i buscar punts d'encontre per poder arribar a una proposta que tingui el màxim consens.

Lluís Recoder

Jo, senyor Gausa, accepto la seva proposta i em comprometo a parlar-ne amb vostès i veure quins són els punts d'acord i quines són les discrepàncies per trobar punts d'encontre i, sobretot, amb l'interès que d'aquí surti un acord de ciutat prou fort


Recordem que la proposta de modificació del PGM a la Floresta compta amb el suport de CiU i PP i amb l'oposició de PSC, ERC i ICV-EA, que estan en contra de la urbanització parcial de Can Busquets que contempla el projecte. La Generalitat va paralitzar l'expedient a l'espera d'una avaluació d'impacte ambiental que ja ha elaborat l'àrea de Medi Ambient del consistori i que informa desfavorablement aquesta operació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.