Mas i Recoder intervindran a l'acte central dels 25 anys de la JNC, que es farà diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) celebrarà a Sant Cugat aquest diumenge l'acte central del seu 25è aniversari. El secretari general de CDC, Artur Mas, i l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, intervindran en la celebració. Els dirigents de la formació juvenil esperen aplegar un miler de persones en un acte que combinarà elements reivindicatius i festius.

El parc Ramon Barnils és l'espai escollit per la JNC per celebrar l'acte central del 25è aniversari de l'organització. La festa comptarà amb diversos espais lúdics i recreatius i inclourà un dinar popular i les intervencions del secretari general de CDC, Artur Mas, de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i del secretari general de la JNC, Jordi Cuminal.

Cuminal ha explicat que l'acte servirà per exposar la posició de la JNC davant del referèndum de l'Estatut. El líder de les joventuts convergents ha avançat així els principals elements del seu 'sí' al projecte.

Jordi Cuminal

Aquest 'sí' no implica l'encaix definitiu a Espanya ni el punt d'arribada de les reivindicacions. Caldrà seguir avançant. S'ha d'evitar una trencadissa encara més gran dins del nacionalisme català.


Des de Sant Cugat, l'actual regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró -que va ser cap comarcal de la JNC- ha destacat que les joventuts de CDC hagin escollit la nostra ciutat per celebrar aquest acte. Puigneró assegura que Sant Cugat és 'la ciutat més nacionalista de Catalunya'.

Jordi Puigneró

Sant Cugat és la ciutat més nacionalista de Catalunya. No hi ha una ciutat més gran on hi hagi un pacte nacional. És un exemple a exportar.


De la seva banda, la regidora de Comunicació i Igualtat, Marta Subirà, que també va militar a la JNC, ha destacat que l'organització juvenil és una 'escola de patriotes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.