Pomar celebra que el seu soci de govern, CiU, reconegui que es poden legalitzar les cases fora d'ordenació sense urbanitzar Can Busquets


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient i portaveu d'ERC qualifica l'acord entre l'alcalde i el PSC és 'positiu' i 'necessari'

El tinent d'alcalde de Medi Ambient i portaveu d'ERC qualifica l'acord entre l'alcalde i el PSC és 'positiu' i 'necessari'

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, el republicà Eduard Pomar, qualifica de 'positiu' i 'necessari' l'acord entre l'alcalde i el PSC per resoldre el problema de les cases fora d'ordenació a partir de la finca de Can Monmany i desencallar la modificació del PGM de la Floresta. Pomar es felicita pel fet que CiU hagi reconegut, finalment, que la legalització dels habitatges es pot fer sense urbanitzar Can Busquets.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, el republicà Eduard Pomar, valora positivament l'acord entre l'equip de govern i el principal partit de l'oposició. Pomar celebra que el seu soci de govern, CiU, hagi canviat d'opinió i hagi acceptat estudiar la possibilitat de desencallar la modificació del PGM de la Floresta sense urbanitzar Can Busquets. El tinent d'alcalde de Medi Ambient i portaveu d'ERC es felicita pel fet que ara s'aposti per legalitzar els habitatges fora d'ordenació sense construir en aquest espai natural.

Eduard Pomar

Les cases fora d'ordenació era un dels arguments per urbanitzar Can Busquets. El fet de solucionar aquest tema per una altra via és una garantia que Can Busquets es pot protegir.


Recordem que l'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu socialista, Salvador Gausa, han fet públic un principi d'acord per resoldre el problema de les cases fora d'ordenació de la Floresta, Valldoreix i Can Cortés a través de la requalificació d'uns terrenys d'equipaments de Can Monmany, que servirien per compensar la zona verda que ocupen actualment aquests habitatges.

Això permetria reformular la modificació del PGM de la Floresta sense incloure les cases il·legalitzades d'aquest districte i sense incloure, tampoc, l'àmbit de Can Busquets, que passarà a contemplar-se dins l'estudi sobre les zones urbanitzables no programades del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.