El PP veu amb bons ulls l'acord per resoldre la situació de les cases fora d'ordenació a partir de la finca de Can Monmany


  • Comparteix:

El PP fa un balanç positiu de l'acord entre l'alcalde i el PSC per resoldre la situació de les cases fora d'ordenació a partir de la finca de Can Monmany i per desencallar la modificació del PGM de la Floresta. La formació popular assegura que no és important que altres partits, en referència al PSC, s'hagin fet la fotografia amb Recoder per treure rendiment a l'acord.

El Partit Popular ha mostrat la seva satisfacció per l'acord presentat per Recoder i Gausa. La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha remarcat que havien estat informats del pacte en les comissions de Territori. Rodríguez ha assegurat que no els importa que altres formacions, en referència al PSC, s'hagin endut el protagonisme de la notícia.

Escoltem la política popular.

Berta Rodríguez

El titular és per a un altre, però tant se val perquè s'ha solucionat un problema.


La dirigent del PP ha afegit que ara l'alcalde té l'obligació d'explicar com s'abordarà el futur de Can Busquets als propietaris de l'espai natural.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu socialista, Salvador Gausa, han fet públic aquest dimarts un principi d'acord per resoldre el problema de les cases fora d'ordenació de la Floresta, Valldoreix i Can Cortés. La situació dels habitatges se solucionaria mitjançant la requalificació d'uns terrenys d'equipaments de Can Monmany, que servirien per compensar la zona verda que ocupen aquestes vivendes.

Aquesta proposta permetria reformular la modificació del PGM de la Floresta sense incloure les cases il·legalitzades d'aquest districte ni Can Busquets. Aquest espai natural passarà a contemplar-se dins l'estudi sobre les zones urbanitzables no programades del municipi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.