L'Ajuntament afirma que la informació requerida pel Síndic de Greuges va enviar-se a l'abril


  • Comparteix:

La Sindicatura de Greuges confirma que van rebre la documentació amb data del 14 d'abril

La Sindicatura de Greuges confirma que van rebre la documentació amb data del 14 d'abril

L'Ajuntament desmenteix les declaracions de l'Associació de Veïns Centre-Estació, que asseguren que l'administració local no ha facilitat a la Sindicatura de Greuges la informació requerida sobre el pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet. Des de l'Ajuntament han afirmat que van enviar la documentació sol·licitada el passat 5 d'abril. De la seva banda, des de la Sindicatura de Greuges han confirmat que han rebut els informes amb data del 14 d'abril.

L'Ajuntament ha sortit al pas de les crítiques fetes per l'Associació de Veïns Centre-Estació i ha desmentit rotundament que no estiguin col·laborant amb el Síndic de Greuges.

En aquest sentit, des del consistori han informat que el passat 5 d'abril van adreçar a la Sindicatura tant per correu ordinari com per fax, tota la documentació requerida sobre el pas dels autobusos per la plaça de l'estació. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha expressat la seva sorpresa per les declaracions dels veïns.

Mercè Conesa

El que hem fet és recabar tota la informació i l'hem fet arribar al Síndic el 5 d'abril tant per correu com per fax. I estem estranyats que els veïns diguin que no hem complert lliurant aquesta informació perquè sí que ho hem fet


Conesa ha remarcat també que el requeriment del Síndic de Greuges no especificava cap termini per al lliurament d'aquesta informació, i ha afegit que l'Ajuntament ha enviat la documentació tant bon punt ha estat possible, després de recopilar tota la documentació. Entre els documents enviats al Síndic hi ha una escrit de l'àrea de Territori explicant el projecte i que s'acompanya d'altres documents com els acords de ple relatius al projecte d'urbanització de la plaça Lluís Millet i el carrer Valldoreix, l'informe elaborat per l'expert en mobilitat Ole Thorson o el díptic informatiu del Pla del Centre, entre d'altres.

Des de l'Ajuntament han volgut deixar clar també que les administracions tenen l'obligació de col·laborar amb aquesta institució i que així ho han fet sempre que se'ls ha requerit.

De la seva banda, des de la Sindicatura de Greuges de Catalunya han confirmat que, després de demanar la informació el passat novembre, han hagut de reclamar-la en algunes ocasions, però que aquesta va arribar amb data del 14 d'abril. A partir d'aquí, des de la Sindicatura apunten que la resolució sobre aquest tema sortirà en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.