El PP carrega contra CiU en un acte pre-electoral a Sant Cugat

Política

Publicat el 16/feb/08 per Oriol Sumsi

El PP considera que votar CiU a les properes eleccions és llençar el vot, ja que segons ells la federació ja ha anunciat que donarà suport a Zapatero. Així ho han declarat la cap de llista del PP per Barcelona, Dolors Nadal, i el president del partit a Catalunya, Daniel Sirera, en un míting celebrat aquest dissabte al Teatre la Unió.

El PP considera que CiU ha de demanar perdó per 'mercadejar' amb el govern de la Generalitat, en el sentit que votar la federació és regalar el vot a l'investidura de Zapatero.

Escoltem el president del PP de Catalunya, Daniel Sirera.

Daniel Sirera

CiU ja ha fet una oferta formal al PSOE. El senyor Duran i Lleida va dir a Rodríguez Zapatero que està disposat a entrar al govern de l'Estat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així s'ha pronunciat Sirera durant l'acte de pre-campanya que el seu partit ha celebrat aquest dissabte a Sant Cugat, un acte que també ha comptat amb la cap de llista del PP per Barcelona, Dolors Nadal.

Nadal ha assegurat que els resultats de les últimes enquestes del CIS i el CEO sobre la intenció de vot, que pràcticament igualen els resultats de PSOE i PP, els hi són favorables.

Dolors Nadal

Demostra que qui està portant la iniciativa política en aquesta campanya és el president Rajoy, i que qui fa les propostes és el Partit Popular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El míting ha tingut lloc al Teatre la Unió i ha estat seguit per unes 130 persones.