Medi Ambient diu que si hi ha queixes, mesuraran el nivell de soroll de la parada de busos de Lluís Millet


  • Comparteix:

Pomar diu que, de moment, no té constància, de cap escrit de l'associació de veïns Centre-Estació

Pomar diu que, de moment, no té constància, de cap escrit de l'associació de veïns Centre-Estació

L'àrea de Medi Ambient assegura que, si reben queixes pel nivell de soroll que genera l'acumulació d'autobusos a la parada de la plaça Lluís Millet, estudiaran la situació i, en cas que sigui necessari s'emprendran mesures correctores. El tinent d'alcalde, Eduard Pomar, ha recordat que precisament s'està elaborant el mapa acústic del municipi que permetrà identificar aquells punts conflictius però ha remarcat que, de moment, no tenen constància de cap instància denunciant aquesta situació.

L'associació de veïns Centre-Estació va denunciar fa una setmana la contaminació acústica i atmosfèrica que genera per als veïns més propers l'acumulació d'autobusos a la parada de la plaça Lluís Millet. L'entitat va assegurar que entraria un escrit per registre a l'Ajuntament, i que en cas de no rebre resposta, plantejaria el problema a la direcció general de Qualitat Ambiental de la Generalitat.

Davant d'aquesta situació, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que la seva àrea no té, de moment, constància, d'haver rebut aquest escrit però que, un cop el rebin, analitzaran el problema i, si és necessari, es plantejaran solucions, tal i com estan fent amb altres casos.

Edaurd Pomar

Primer caldria prendre mesures amb el sonòmetre del nivell de soroll, perquè només podem prendre mesures si es superen els límits permesos. En aquest cas concret, no ens consta haver rebut cap instància però quan ho rebem actuarem en funció del que es digui


Precisament, l'Ajuntament de Sant Cugat està treballant en la confecció del mapa acústic del municipi, un document que ha de determinar els nivells de soroll de cada indret de la ciutat i que ha de permetre detectar els punts conflictius per poder aplicar-hi mesures correctores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.