El PP diu que votar 'no' a l'Estatut també és censurar la gestió del tripartit


  • Comparteix:

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Daniel Sirera, assegura a Sant Cugat que l'Estatut és intervencionista i perjudicial per als catalans

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Daniel Sirera, assegura a Sant Cugat que l'Estatut és intervencionista i perjudicial per als catalans

El portaveu adjunt del PP al Parlament, Daniel Sirera, assegura que votar 'no' al referèndum de l'Estatut és també una manera de censurar la gestió del tripartit. Sirera, que s'ha reunit amb militants populars de Sant Cugat per preparar la campanya, considera que el contingut de l'Estatut és intervencionista i perjudicial per als interessos dels catalans.

Sota el lema 'Pensa en Catalunya. Digues no', el PP farà campanya pel 'no' en el referèndum del 18 de juny. En una reunió amb militants santcugatencs del PP celebrada aquest dilluns a la Casa de Cultura, el portaveu adjunt de la formació al Parlament, Daniel Sirera, ha repassat l'argumentari popular per rebutjar l'Estatut.

Daniel Sirera

Aquest Estatut perjudica greument els interessos dels catalans. Interfereix en tots els aspectes de la vida, defineix un model de societat i estableix l'intervencionisme absolut de la Generalitat.


Sirera considera que el 'no' d'ERC a l'Estatut desmunta l'argumentació de PSC i CIU, que acusaven el PP d'oposar-se a l'autogovern de Catalunya. El portaveu parlamentari del PP assegura, a més, que en el referèndum del 18 de juny no es votarà només l'Estatut, sinó que també es farà un plebiscit sobre la gestió del tripartit.

Daniel Sirera

L'Estatut és el darrer gran bunyol del tripartit. Hem tingut dos anys i mig de crisi permanent i desgovern. Aquest Estatut és la culminació d'una forma de fer política amb la qual no estem d'acord.


Sirera considera que la Constitució i l'Estatut del 1979 encara tenen un important recorregut i assegura que els 8 anys de govern Aznar van suposar l'impuls més gran a l'autogovern i el finançament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.