Recoder convocarà una reunió extraordinària de la Junta de Seguretat Local per combatre els robatoris amb violència


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat convocarà, en els propers dies, una Junta Local de Seguretat extraordinària perquè els responsables de la policia estatal i dels Mossos d'Esquadra informin de les actuacions que s'estan fent per acabar amb els robatoris amb violència que s'estan produint a Catalunya i que també han arribat a Sant Cugat. Lluís Recoder demana una implicació directa de la policia catalana, malgrat que encara no tinguin competències a la nostra comarca.

L'alcalde ha manifestat la seva preocupació pels diferents episodis de robatoris amb força i violència que s'estan produint darrerament al nostre país i també a Sant Cugat. Tot i reconèixer que no són molts casos, Recoder ha assegurat estar molt preocupat per aquest tema i per aquest nou model de violència poc habitual a casa nostra.

És per això que Lluís Recoder ha anunciat, en declaracions a aquesta emissora, que convocarà en breu una Junta Local de Seguretat extraordinària que serveixi perquè la policia estatal i els Mossos d'Esquadra informin de la situació i de les mesures que s'estan prenent per resoldre-ho. L'alcalde considera que, malgrat no tenir competències encara a la comarca, aquest tema requereix una implicació molt directa dels Mossos i una col·laboració important amb els agents estatals.

Lluís Recoder

És un tema greu que em preocupa moltíssim i demano una implicació molt directa del departament d'Interior. És veritat que encara no tenen la competència a la comarca però la tindran molt aviat i han de treballar, i espero que ho estiguin fent, amb la policia nacional


L'alcalde ha aprofitat per reiterar el suport i la solidaritat amb les famílies que han estat víctimes d'aquests robatoris violents, assegurant que posen els diferents serveis municipals, especialment els Serveis Socials, a la seva disposició pel que necessitin. Lluís Recoder ha lamentat que aquesta sigui sovint una actuació que arribi tard, però ha recordat que la competència de seguretat ciutadana la té la policia estatal i això implica, a vegades, que la informació li arribi amb retard.

D'altra banda, Lluís Recoder s'ha mostrat esperançat que la comissaria dels Mossos d'Esquadra estigui a punt pel desplegament d'aquest cos a la comarca, el proper 1 de novembre. Per a l'alcalde, a banda de tenir els agents patrullant, també és necessari tenir un edifici on els ciutadans puguin anar a fer les seves gestions i denúncies, especialment en un moment de canvi dels cossos policials que s'està demostrant complicat.

Lluís Recoder

Sabíem que seria complicat i s'està demostrant complicat. A mi sempre m'ha preocupat molt aquest procés de canvi d'una policia per una altra, perquè veia que la policia nacional, com que es retirava, no renovava efectius, i em feia por que se'n ressentís la nostra seguretat ciutadana


Recordem que les obres de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat van començar a finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.