La JSC commemorarà la II República en un acte a les Planes


  • Comparteix:

Les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) commemoren un any més la II República amb un acte a la nostra ciutat. Aquest any, la formació ha escollit el districte de les Planes per dur a terme la celebració, sota el lema 'República és Igualtat'. D'aquesta manera, la JSC vol denunciar la situació precària d'aquest districte i el tracte desigual que, segons diuen, rep per part de l'Ajuntament.

Un any més, sota el lema 'República és Igualtat', la secció local de les Joventuts Socialistes de Catalunya commemoraran l'aniversari de la II República. El dia escollit serà el 28 de maig i el lloc, el districte de les Planes. Un districte que, segons les JSC, es troba en una 'situació precària'.

D'aquesta manera el col·lectiu vol aprofitar per denunciar que l'Ajuntament tracta de forma desigual determinades zones de la ciutat.

Per il·lustrar-ho, els joves socialistes recorden que el dia 28 de maig, mentre l'alcalde estarà inaugurant el nou barri de Vulpalleres, ells estaran a les Planes, on encara hi ha sectors que tenen els carrers sense asfaltar.

Escoltem el primer secretari de la JSC, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

Pensem que els ciutadans de Sant Cugat vivim en condicions de desigultat. No pot ser que hi hagi urbanitzacions amb carrers per asfaltar.


La commemoració de la II República també servirà perquè la JSC es posicioni a favor del nou Estatut. Per això, l'acte comptarà amb la presència de la diputada socialista al Congrés i veïna de Sant Cugat, Montserrat Colldeforns, i també la de l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa.

David Gutiérrez

Nosaltres estem a favor de l'Estatut i per aixó hem convidat a la nostra diputada de Madrid.


La JSC està preparant un seguit d'actes a diferents districtes de la ciutat, com per exemple l'Escola de Formació Àngel Casas, el proper setembre a la Floresta, o unes jornades sobre seguretat al districte de Mira-sol a principis de l'any que ve.

D'altra banda, la JSC compta amb una nova pàgina web que innova en continguts i recursos i incorpora, entre d'altres, els blogs de la regidora socialista, Aitzane Conesa, i del primer secretari de la JSC, David Gutiérrez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.