El ple insta el Parlament espanyol a fer una llei del deute extern favorable al Sud


  • Comparteix:

El ple de l'Ajuntament insta el Parlament espanyol a elaborar una llei del deute extern favorable a les poblacions empobrides del Sud. Les formacions locals reclamen que la legislació contempli mecanismes per eliminar el deute extern encara vigent.

El ple considera que el deute extern continua sent 'un instrument que perpetua les relacions d'injustícia' per a la població del Sud'. Per aquest motiu, els partits demanen que la llei del deute extern que debat el Parlament espanyol sigui favorable a les poblacions del Sud. En el text, se sol·licita que aquesta legislació reculli mecanismes per eliminar el deute extern.

La moció institucional demana que no es condicioni l'eliminació del deute extern a l'aplicació de determinades mesures econòmiques.

L'alcalde Lluís Recoder ha llegit el text de la moció.

Lluís Recoder

Sol·licitem que aquesta llei articuli els mecanismes per assegurar la participació activa de la societat civil per seguir la gestió del deute.


El ple ha acordat traslladar la moció a diverses instàncies de les administracions catalana i espanyola.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.