Segons el PP, l'Ajuntament contravindrà la llei si només penja la senyera al balcó durant la Diada


  • Comparteix:

La presidenta popular Berta Rodríguez afirma que l'Ajuntament de Sant Cugat contravindrà la legalitat quan demà onegi en solitari la senyera al balcó de l'Ajuntament. La dirigent del PP fa aquestes declaracions després que el seu partit demanés l'anul·lació de l'acord de ple adherint-se a la moció 'un país, una bandera' perquè la senyera llueixi en solitari la Diada de Catalunya.

La presidenta del PP afirma que el consistori s'està saltant la legalitat.

Berta Rodríguez

Nosaltres el que diem és que es compleixi la normativa que està en vigor


El dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la senyera onejarà en solitari al balcó de l'Ajuntament complint la moció aprovada amb els vots a favor d'ERC, PSC i IC-V. El PP va impugnar l'acord de ple i va traslladar-lo a la delegació del Govern estatal a Catalunya perquè iniciï els tràmits per declarar-lo nul.

Un 90 per cent dels ajuntaments catalans s'han adherit a la campanya 'Un país, una bandera' perquè l'11 de setembre només llueixi la insígnia pròpia de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.