Sorpresa al PSC per la decisió de l'equip de govern de construir un aparcament a la plaça del Coll, 3 anys després de rebutjar-lo


  • Comparteix:

El PSC s'ha mostrat 'sorprès' per la voluntat de l'equip de govern d'estudiar la construcció d'un aparcament soterrat a la Plaça del Coll, després que fa tres anys CiU rebutgés una moció socialista en aquest sentit. Els socialistes acusen la federació nacionalista de manca de planificació urbanística i adverteixen que la mesura arriba tard. Amb tot, el PSC veu amb bons ulls la construcció provisional d'un aparcament al sector de l'Anònima i d'un futur pàrking soterrat a la Plaça del Coll.

Una mesura necessària que arriba tard. D'aquesta manera s'ha expressat el grup municipal socialista davant la decisió de l'equip de govern de construir un aparcament provisional al sector de l'Anònima i d'estudiar un futur de soterrat a la Plaça del Coll que doni resposta definitiva a les necessitats d'aparcament del barri de Sant Francesc. Segons els socialistes santcugatencs, els problemes de mobilitat en aquest sector fa temps que són els mateixos i la lenta actuació del govern municipal ha perjudicat la qualitat de vida dels veïns.

Segons el PSC, aquest canvi d'actitud evidencia la manca de visió i planificació urbanística de CiU. Escoltem el portaveu municipal socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Ens ha sorprès aquest canvi d'actitud ja que demostra una falta de visió global del barri.


Fa tres anys, el PSC va presentar una moció al ple en què es proposava la construcció d'un aparcament soterrat a la Plaça del Coll per donar resposta als problemes de mobilitat de la zona. Després de consultar a tres societats d'aparcaments, CiU va rebutjar la moció per considerar que el nombre de places era suficient. Segons el PSC, ara les condicions són les mateixes que fa tres anys. Per això, Salvador Gausa considera que s'ha perdut el temps.

Salvador Gausa

El barri de Sant Francesc és dels més estables i consolidats del municipi i els problemes de mobilitat ja els tenia fa tres anys.


Tot i que el futur aparcament provisional del sector de l'Anònima no té data d'entrada en funcionament, el grup municipal del PSC s'ha compromès a treballar perquè aquest projecte beneficiï el màxim de veïns de la zona. L'aparcament provisional de l'Anònima tindrà una capacitat per a uns 110 vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.