Cinc patrulles s'incorporen a la policia estatal de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cinc patrulles s'han incorporat aquest dijous al cos de la Policia Nacional espanyola a Sant Cugat. El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha confirmat la incorporació dels agents a l'alcalde. D'altra banda, els cossos policials estan investigant tres individus com a principals sospitosos d'haver comès alguns dels darrers robatoris al municipi.

Els nous agents contribuiran a reforçar el dispositiu policial a la nostra ciutat, després dels darrers robatoris que ha patit el municipi. La mesura respon la petició de l'alcalde, Lluís Recoder, de comptar amb més policia estatal a Sant Cugat fins que els Mossos d'Esquadra es despleguin al Vallès Occidental l'1 de novembre.

Recoder ha mostrat la seva satisfacció per aquestes mesures, tot i que no ha valorat si seran suficients. L'alcalde ha remarcat que els cossos policials de la ciutat ja estan treballant i estan coordinats per afrontar els robatoris.

Lluís Recoder

A partir d'avui disposem de cinc patrulles més de policia estatal. Les policies estan coordinades per combatre'ls.


D'altra banda, l'alcalde ha explicat que els cossos policials investiguen tres individus com a presumptes autors dels darrers robatoris a la ciutat. La policia ja va detenir aquestes persones a finals de gener d'enguany per haver entrat a un habitatge del carrer Villà, però van quedar en llibertat posteriorment. Els investigadors sospiten d'aquests individus perquè les seves característiques coincideixen amb les descripcions aportades per propietaris que han patit robatoris.

Lluís Recoder

Investiguen tres individus sospitosos d'haver comès els darrers robatoris.


L'alcalde ha convocat aquest divendres un junta de seguretat local extraordinària. En la trobada, la policia estatal i els Mossos d'Esquadra informaran de les actuacions que s'han adoptat a Sant Cugat i Catalunya per acabar amb els robatoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.