Un grup de treball analitzarà els usos que poden tenir els espais no urbanitzats

Política

Publicat el 21/feb/08 per Marina Romero

Un grup de treball analitzarà quines solucions poden donar a les problemàtiques que generen espais no urbanitzats de Sant Cugat i Valldoreix. L'objectiu és estudiar aquests casos i aplicar-hi un tractament global de solucions tal com ha aprovat el ple municipal d'aquest dilluns en la moció presentada per ICV-EUiA, que ha rebut el suport de CIU, PSC i ERC. Els populars s'han abstingut en aquest punt.

El consistori ha aprovat la creació d'un grup de treball que estudiarà aquelles situacions urbanístiques que no tenen res a veure amb la preservació natural de l'entorn, però que sovint representen problemàtiques per l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix.

Aquest equip, que estarà format per tots els grups amb representació municipal i representants de l'EMD de Valldoreix, realitzarà una diagnosi i discussió de la solució que se li pot donar als diferents indrets no urbanitzats i que són possibles oportunitats.

El portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA, Xavier Boix, explica quina proposta durà a terme aquest grup.

Xavier Boix

El grup farà una proposta que de la forma més consensudada possible signifiqui un avanç de planejament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La moció presentada per ICV-EUiA ha rebut el suport de tots els partits amb representació al consistori menys el PP que s'ha abstingut en la votació.