Pomar diu que l'Ajuntament ha actuat 'ràpidament' per netejar la riera de Mira-sol


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, assegura que l'Ajuntament ha actuat 'ràpidament' per netejar la riera de Mira-sol i combatre la proliferació del 'mosquit tigre'. En resposta a les queixes dels veïns afectats, que han recorregut al Síndic de Greuges de Catalunya, Pomar ha explicat que s'ha aplicat una capa de sauló per evitar la formació de tolls d'aigua i que en els propers dies es farà una visita tècnica per avaluar els resultats de l'actuació.

Pomar diu que l'àrea de Medi Ambient ha respost de forma 'ràpida' a les queixes veïnals, ja que a principis de maig s'han realitzat feines de neteja i desbrossament al tram del torrent afectat, entre els carrers Equador i Sant Albert. Segons Pomar, l'Ajuntament farà cas a les recomanacions del Síndic de Greuges i efectuarà neteges periòdiques de la riera per evitar que s'hi acumuli l'aigua i pugui proliferar el 'mosquit tigre'.

Eduard Pomar

L'àrea de Medi Ambient ha fet la neteja i els desbrossament del torrent. A més, aquest any hem afegit una capa de sauló. Periòdicament es faran neteges.


Pomar considera que l'àrea de Medi Ambient ha fet tot el que podia fer en aquesta qüestió, i ha afegit que en els propers dies es farà una visita tècnica al torrent per avaluar els resultats de la intervenció. A més, Medi Ambient estudiarà la possibilitat d'aplicar productes químics o biològics, si fos necessari, per lluitar contra el 'mosquit tigre'.

Eduard Pomar

Nosaltres vam fer una actuació molt ràpida quan vam conèixer les queixes. Pensàvem que amb el sauló s'evitaria l'acumulació d'aigua. Estem pendents d'una visita tècnica.


Pomar reconeix, però, que la solució definitiva passarà pel cobriment d'aquest tram de riera, un projecte que està sobre la taula de l'àrea de Territori i de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.