Lluís Recoder es presentarà a la reelecció com a alcalde de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde ha assegurat que li fa molta il·lusió continuar amb el projecte engegat

L'alcalde ha assegurat que li fa molta il·lusió continuar amb el projecte engegat

Lluís Recoder anuncia que optarà a la reelecció com a alcalde de Sant Cugat. Recoder afirma que li fa il·lusió tornar a ser alcalde de la ciutat i continuar treballant en el projecte iniciat ara fa 7 anys. La candidatura de Recoder queda pendent del vistiplau de la federació nacionalista, que ja ha expressat públicament el suport a l'alcalde.

Recoder ha dit que la decisió és fruit d'una 'reflexió personal' i ha negat que obeeixi a cap estratègia política o personal. El polític nacionalista ha assegurat estar il·lusionat per intentar continuar sent alcalde. Segons Recoder, Sant Cugat és el millor lloc per exercir la seva vocació política.

Recoder ha afegit que encara queden pendents aspectes del projecte polític iniciat ara fa 7 anys.

Lluís Recoder

Em presento perquè em fa il·lusió. La decisió no respon a criteris personals o polítics.


L'alcalde ha subratllat que la decisió de presentar-se a les eleccions deixa clar el seu compromís amb la ciutat. Recoder ha remarcat que no té clar si repetirà a les llistes de CiU en les properes eleccions al Parlament, malgrat que compta amb el suport de la federació. Recoder considera que Sant Cugat ha sortit beneficiat amb la seva tasca com a diputat de la cambra catalana.

Lluís Recoder

Amb aquesta decisió assumeixo un compromís públic.


Recoder ha afegit que encara no s'han concretat les persones que l'acompanyaran la llista dels comicis del maig del 2007. La candidatura queda pendent del vistiplau de la federació nacionalista, que ja ha expressat públicament el suport a l'alcalde.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.