L'equip de govern obre consultes amb l'oposició per elaborar el Pla d'Equipaments


  • Comparteix:

Tots els partits polítics obriran al març un procés de debat per consensuar el futur Pla d'Equipaments. L'àrea de Territori ha lliurat als grups de l'oposició un estudi que ha encarregat per estimar els equipaments que podria necessitar Sant Cugat en el futur. El document resultant es portarà a aprovació del ple.

L'equip de govern fa un pas més per a l'elaboració del Pla d'Equipaments, un document que va fixar com una de les prioritats per al 2008. La iniciativa, que sobretot preveu cobrir les necessitats de les zones de nou creixement, s'acompanyarà d'un debat entre les forces polítiques amb representació a l'Ajuntament.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

En aquest moment, s'ha lliurat la diagnosi i a finals de març el que farem és fer una reunió amb tots els grups per consensuar un calendari de debat.


L'oposició ha destacat la importància que el Pla d'Equipaments sigui consensuat ja que incideix plenament en el futur del creixement de la ciutat. No obstant això, aquests partits lamenten que la proposta arribi tan tard.

En aquest sentit, el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha afegit que l'equip de govern ha portat a debat el pla com a resultat de les pressions de la resta de grups municipals.

Xavier Boix

No hi havia la previsió d'aprovar-lo al ple però al final l'alcalde es va comprometre a fer un procés de participació més enllà dels partits.


Totes les forces polítiques es reuniran el mes vinent per acordar com es desenvoluparà el procés de debat per elaborar el futur Pla d'Equipaments. Les consultes es faran a partir d'un estudi encarregat per l'Ajuntament per avaluar quines són les necessitats de Sant Cugat en matèria d'equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.